joi, 20 decembrie 2007

Videoclipul zilei

Cine de la cine fura?
Ea - Bianka, o cantareata rusoaica fierbinte, intonand un cantecel care a avut foarte mult succes asta vara la rusi, imitand niste miscari unduitoare à la Shakira...

Bianka - Pesenka pro leto



Ai nostri, ca brazii... :) copiind-o pe Bianka cu nerusinare... Bravos, Mr. Hotzart, pardon micul Mozart... alias "Moga - copy/paste" ;))

Catalin feat. Maria Marinescu - Big brown eyes


Doua bonus-uri:

Bianka - Neschastlivaya Lyubov/Unhappy Love, parca putin in tonul Tinei Karol...


Micul Mozart - Marius Moga - Marele HOZART (cum se "compune" fara rusine):

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg cum naiba, dupa ce l-a facut de kko pe Moga, Maruta a acceptat sa prezinte cu el o emisiune - Faimosii, care isi propunea tocmai sa descopere si sa promoveze talente care nu au avut sansa iesirii pe piata muzicala... ?!!??!!!

Cristian Anghelache spunea...

Nu trebe' sa pui la suflet... :)
Se mai intampla... Si pe la case mai mari...
Inspiratia asta e un lucru ciudat... Stii, artistii se inspira din tot ceea ce ii inconjoara... Si cateodata se intampla sa "inspire" tot... :)
Si ca sa explic ce inseamna pe la case mai mari, iti dau un exemplu care ma mai surprinde chiar si acum, in era copy/paste-ului (este un clasic al furtului, taticul lui Hozart):

http://www.youtube.com/watch?v=kk6NhjD3Dbg

In caz ca nu merge link-ul, este vorba de "Under Pressure" - Queen & David Bowie metamorfozat in "Ice, Ice Baby" - Vanilla Ice

Cristian Anghelache spunea...

A si replica lui Vanilla Ice (la fel de tare ca si furtul...):

-Interview with Vanilla Ice-

Question: why did you copy the bassline of one of the biggest rock group in the world (Queen), without permission?

Vanilla Ice: i didn't copy it. Queen bassline goes: ''ding-ding-ding-digi-ding ding'' mine goes: ''ding-ding-ding-digi-ding-ding-ts'' ( it's not the same)