sâmbătă, 5 ianuarie 2008

Filme 2008 - Part 2

Asa cum am promis, revin cu un top 20 al filmelor pe care doresc sa le vad neaparat anul acesta... cu precizarea ca NU fac parte din lista postata anterior aici (adica filme in premiera anul acesta la noi, insa care au fost anul trecut pe ecranele din US sau alte tari...).

Aveti aici si cateva link-uri cu motivele pentru care acestea merita vazute: link 1, link 2, link 3, link 4, link 5 si link 6... Voi reveni insa pe parcursul anului cu comentarii despre ele, lucruri mai putin stiute, incasari estimate in US, in Ro si in intreaga lume plus multe alte lucruri interesante...

Pentru cei care nu s-au obisnuit inca cu Widget-ul de la IMDB (inaugurat deja intr-un post anterior) de pe blogul meu, sa dea click pe semnul "+" pentru detalii afisate in aceeasi pagina - poster, rating, regizor, distributie sau direct pe link-ul titlului de film ori legaturile contextuale pentru paginile respective de pe IMDB. Enjoy!



Mentiuni onorabile: The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, RocknRolla, Get Smart, Sex and the City: The Movie , The Happening, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, Harry Potter and the Half-Blood Prince, The Incredible Hulk, Nights in Rodanthe si Bolt.

Voi reveni pe parcurs si cu alte filme care merita vazute...

Niciun comentariu: