joi, 10 ianuarie 2008

Trailer-ul zilei: Wanted

Wanted - cu Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman si Terence Stamp in regia creatorului trilogiei - Night Watch, Day Watch si Twilight Watch - Timur Bekmambetov, un film ce se anunta a fi unul cu incasari de peste 100 MM USD, nu credeti?

3 comentarii:

Cristian Anghelache spunea...

Eu cred ca in lipsa de idei (dar cu multa dorinta de a face un film) producatorii acestui film s-au gandit: Cum sa facem noi un succes de box office? Iar ideea i-a plesnit peste ceafa: O luam pe Angelina Jolie si ii zi zicem Wanted ! That's the best idea ever... :) Lumea o sa vrea sa-l vada si daca e o petarda de film... oamenii tot o sa-l vada asa :0 (open mouth)...Si sigur s-au gandit bine... Ce mai inseamna 100mil $, in zilele noastre... ;) Pe mine unul, nu ma mai impresioneaza decat miliardele...:)

delfinasu spunea...

hmmm... si totusi intereseaza-te pe imdb despre regizorul filmului... si ai sa vezi ca nu e chiar asa... de fapt, producatorii i-au dat sansa rusnacului sa arate ce poate avand la dispozitie banuti mai multi decat in tarisoara lui natala... si cum iare imaginatie din plin...cred ca va fi totusi un film reusit... 100 MM USD numai in US, probabil ca minim 300 MM USD in toata lumea... vom vedea...

Cristian Anghelache spunea...

Am vazut doar night watch si day watch (cam acum un an jumate) din trilogia "watch"... :)
Mi-a placut si mie faptul ca regizorul a facut toate efectele cu un buget limitat...
Oricum, eu nu am zis ca nu o da fie interesant de vazut... pana la urma majoritatea filmelor sunt entertainment... asa ca daca ne face macar sa ne amuzam, e ok... ;)